5. november 2020

Det er besluttet af aflyse bytteaftener indtil videre. Mødet den 9. december kan muligvis gennemføres, men det er betinget af udviklingen med coronavirus.

 

28. oktober 2020

Som nævnt nedenfor er foredraget den 11. november aflyst, men der vil dog fortsat være almindelig bytteaften.

Ligeledes den traditionelle juleafslutning den 9. december er aflyst. Også her vil der "kun" være almindelig bytteaften, men mon ikke der bliver lidt julehygge alligevel?

 

24. oktober 2020

Gårsdagens melding om restriktioner vedrørende corona har ikke været uden betydning for klubbens aktiviteter. Besøget af Aalborg/Nørresundby den 28. oktober er aflyst og ligeledes foredraget den 11. november med Søren Chr. Jensen.

Mødet den 28. oktober holdes indtil videre som planlagt, men ændringer kan forekomme, da alt er forholdsvis nyt, og ændringer kan være nødvendige i løbet af få timer.

Vi har sprit til rådighed, men mundbind skal man selv medbringe. Kravet om mundbind på offentlige tilgængelige steder i øvrigt bevirker vel, at man som sådan er påklædt. Det er dog noget usikkert om det er nødvendigt til vores mødeaften, men for en sikkerheds skyld! 

Forberedelserne til det Store Formidlingssalg den 16. januar 2021 fortsætter uændret. Men - - -. Hvis ikke forholdene ændres væsentlig inden da, kan det blive nødvendigt at flytte datoen.

Det er beklageligt med disse ændringer, men der er ikke så meget at gøre ved det. 

 

September 2020

Så har vi startet den nye sæson - og i nye lokaler. Det hele var nyt og uprøvet, også for bestyrelsen, men første mødeaften forløb dog næsten gnidningsløst. Der er et par detaljer, som skal justeres, men har man som medlem noget man kunne tænke sig ændret, er man altid velkommen til at rette henvendelse.

Siden første mødeaften har vi besøgt Øster Han Herreds Egnssamling i Tranum med en rigtig god oplevelse og en hyggelig aften.

Situationen omkring corona er desværre ikke særlig opløftende, men vi følger nøje udviklingen. 

Ny Mødeplan

Så er den nye mødeplan tilgængelig. Som bekendt er vores oprindelige klublokaler inddraget til depot for diverse beskyttelsesmidler, og der er ikke længere almindelig adgang til lokalerne.

Vi har i stedet fået en aftale på plads om benyttelse af lokaler på Brovst Skole.

Der er adgang til skolen, Skolevej 5, lige ved siden af REMA 1000, kør tværs over den første plads, faktisk en busvendeplads, og videre til den næste P-plads. Der er adgang via indgang B til lokaler 701 + 702. Indgang B bedes benyttet, da øvrige indgange er aflåst. I øvrigt er der gode adgangsforhold til lokalerne. Vi forventer at skal være på skolen hele sæson 20/21. 

Men ellers kontakt bestyrelsen, hvis der er spørgsmål.