August 2019

 

Jammerbugtens Mønt og Frimærkeklub starter sæsonen 2019/20 den 4. september i Mølleparkcentret, Elmevej 1, 9460 Brovst kl. 19.00.

På det næste møde den 13. november fortæller Bjørn om Kina kopier af danske mønter. Til medlemmerne, tag evt. mønter og et katalog med, hvis man har nogen, som skal kigges på.

Amrk. lotteri, rød serie, er udtrukket, men der er stadig en gevinst tilbage på nr. 11.

 

Der har i nogen tid været arbejdet på et udstilligssaffeli. Det har nu fået sin debut, faktisk i Mølleparkcentret i forbindelse med et andet arrangement, men er nu opsat fra den 2. oktober på Brovst Bibliotek.

Staffeliet er opsat for at skabe opmærksomhed for foreningen og hvad der samles på. Det er ikke den ægte vare, men "kun" kopier, som er udstillet. Staffeliet blever stående en måneds tid, hvorefter det vil blive opsat andre steder i Kommunen, dog med et indhold, som passer til området. Som sådan har det nok ikke store interesse for foreningens medlemmer, og det er da primært også beregnet på andre interesserede.

Men man er selvfølgelig velkommen til at se udstillingen, hvis der mulighed for det. Det kunne også være muligt, at der er et forslag til ændringer. Udover Bibliotekets normale åbningstid, er der adgang 7.00-22.00 ved at scanne sit sygesikringskort. Men, belært af egen erfaring, skal man være oprettet som bruger af ét af Kommunens Biblioteker for at få adgang.

Billede er indsat under Fotoalbum i Galleriet.