11. februar 2021

Alle foreningens aktiviteter er aflyst eller udsat indtil videre. Dog er der en lille forventning om at Samlermessen kan afvikles som planlagt. Men kommende muligheder eller restriktioner kan dog ændre denne forventning.

Har man spørgsmål kontakt da gerne bestyrelsen.

 

5. januar 2021

Grundet de seneste restriktioner er det besluttet at aflyse foreningens aktiviteter indtil videre.

Selvom restriktionerne er gældende til den 17. januar er der ikke stor forventning om, at der bliver lempet på dem. 

Listerne her på hjemmesiden til det Store Formidlingssalg og formidlingssalget på det første byttemøde er fortsat gældende, men vil blive afholdt en anden dato, som bliver offenliggjort når vi har mulighed for det.

 

23. december 2020

 

Som det fremgår andetsteds er vores Store Formidlingssalg i januar flyttet, indtil videre den 13. marts. Men med forbehold. Auktionslisten er stadig gældende, selvom det bliver en anden dato.

Vores Samlermesse den 25. april 2021 forventer vi kan afholdes som planlagt, men måske i andre lokaler. Alle, som havde lejet borde til den aflyste Samlermesse i foråret, bliver kontaktet i starten af det nye år.

Nu vil vi lade julefreden sænke sig over vores aktiviteter, men vi forventer at starte igen som planlagt den 13. januar 2021.

Alle ønskes hermed en glædelig jul og et godt nytår.

 

 

 

September 2020

Så har vi startet den nye sæson - og i nye lokaler. Det hele var nyt og uprøvet, også for bestyrelsen, men første mødeaften forløb dog næsten gnidningsløst. Der er et par detaljer, som skal justeres, men har man som medlem noget man kunne tænke sig ændret, er man altid velkommen til at rette henvendelse.

Siden første mødeaften har vi besøgt Øster Han Herreds Egnssamling i Tranum med en rigtig god oplevelse og en hyggelig aften.

Situationen omkring corona er desværre ikke særlig opløftende, men vi følger nøje udviklingen. 

Ny Mødeplan

Så er den nye mødeplan tilgængelig. Som bekendt er vores oprindelige klublokaler inddraget til depot for diverse beskyttelsesmidler, og der er ikke længere almindelig adgang til lokalerne.

Vi har i stedet fået en aftale på plads om benyttelse af lokaler på Brovst Skole.

Der er adgang til skolen, Skolevej 5, lige ved siden af REMA 1000, kør tværs over den første plads, faktisk en busvendeplads, og videre til den næste P-plads. Der er adgang via indgang B til lokaler 701 + 702. Indgang B bedes benyttet, da øvrige indgange er aflåst. I øvrigt er der gode adgangsforhold til lokalerne. Vi forventer at skal være på skolen hele sæson 20/21. 

Men ellers kontakt bestyrelsen, hvis der er spørgsmål.